Gereconditioneerd

In de chemische industrie zorgen wij ervoor dat wij met ons eigen dochterbedrijf Worldbag vaker te gebruiken FIBC's (big bags / jumbo bags) reconditioneren. Dit proces past binnen de duurzaamheidvisie van LC Packaging, waartoe ook de 100 procent recyclebaarheid behoort.

Ga naar: www.worldbag.com

Worldbag is opgericht in 1996 en werkt volgens ISO 14001 in Almere. Het reconditioneringsproces begint met het ophalen van de te hergebruiken FIBC’s bij u als klant. Na een eerste inspectie reinigen we de zakken. Vervolgens inspecteren we de zakken nauwkeurig op vuil en beschadigingen. Daarna knopen we ze dicht en vouwen we ze conform de specificaties van u als klant. Ook geven we een markering aan voor tracking en tracing. Elke FIBC wordt opnieuw geïnspecteerd door een kwaliteitscontroleur. Onze klanten komen voornamelijk uit de volgende sectoren: glasvezels, harsen, zeolieten, polymeren, vlamvertragers en titanium dioxyde.

Onze strenge procedures garanderen veilig hergebruik van uw FIBC, lagere verpakkingskosten en een duurzame manier van werken. Hiermee levert LC Packaging een unieke formule, waarbij u zowel nieuwe als gereconditioneerde FIBC's bij ons kunt bestellen.

Specificaties:

  • Geschikt voor FIBC's met een SF van 6:1 en 8:1
  • Niet geschikt voor voeding
  • Niet geschikt voor gevaarlijke goederen
  • Wij halen de zakken voor u op
  • Licentie in huis om afval internationaal te vervoeren

Supporting your products

 
© 2019 LC Packaging